De spiegel naar je hart

Mensen bewegen, hoe doe je dat? Misschien wel via een eigen boek. Zo werd het boek “de spiegel naar je hart” een werkelijkheid.

Ik ben Ana  (53), een gedreven onderneemster die door de jaren heen een mooie expertise en knowhow mocht opbouwen in de foodwereld. Mijn passie voor eten en drinken zat als  jong tienermeisje reeds diep in mijn hart. Deze passie leidde me via omwegen naar het ontstaan van AnaLove
Als inspirator van AnaLove heb ik de wens om met mijn consument te communiceren op zielsniveau.

Ik kwam er al snel achter dat het ondernemerschap een tool is (zoals ook dit boek is), dat er geen scheiding bestaat tussen jezelf en jouw business. Ik werd me bewust dat ik hier zou moeten herverbinden. Herverbinden met jezelf zou succes in je business brengen

Zelf heb ik vanuit mijn eigen essentie mijn oude bedrijfje volledig afgebouwd en gaf ik leven aan AnaLove. Via AnaLove tracht  ik de consument steeds te benaderen door liefde, overvloed, verbinding en essentie; mijn eigen kernwaarden. Mijn bedrijf is een spiegel naar mijn hart. Het laat zien wie ik ben en waar ik voor sta. Mijn wens is om mensen o.a. via food te raken in hart en ziel.

“De spiegel naar je hart” is mijn verhaal over liefde. Hoe de ontmoeting met mijn tweelingziel mij confronteerde en mij leidde op het pad van zelfinzicht en bewustwording. Het is mijn persoonlijke zoektocht naar mijn essentie en de essentie van mijn business. Ik groeide als mens maar mijn business groeide niet mee, dat dacht ik althans. Ik kwam tot de conclusie dat de transformatie van mensen transformatie van ondernemerschap brengt. Ik hoop dat dit boek ook jou mag inspireren om op zoek te gaan naar je eigen mooie essentie  en andere te bewegen hetzelfde te doen.

Ik hoop dat je na het lezen van dit boek inzichten hebt gekregen in de scheppende kracht van liefde.

Liefde is het antwoord op alles! Liefde is de lijm die de wereld bij elkaar houdt !

Wil je het boek lezen? Stuur een mailtje naar ana@analove.nl met je naam en ontvang het eerste hoofdstuk gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *