Working for us

VACATURE voor een startersfunctie

productontwikkelaar Food (8-16 UUR) 

Wie is AnaLove: AnaLove is een dynamisch en  ambitieus bedrijf dat zich via food verbindt met de consument. Food zorgt er voor dat de  consument zich weer gaat verbinden met zichzelf en anderen. Wij willen hier met onze producten een belangrijke rol in spelen.

AnaLove staat nu voor een nieuwe uitdaging: nieuwe innovatieve concepten op een onderscheidende manier in de markt zetten. Wij zijn op zoek naar iemand die ons kleine team hierbij kan versterken.

Wie zoeken wij: Wij zijn op zoek naar een gedreven Food innovator. Iemand die creatief bezig kan gaan met onze producten en ons kan helpen om mooie, nieuwe concepten op de markt te zetten. Heb je een passie voor trends, mooie producten en lijkt het je gaaf om jouw bedachte producten in de winkel te zien staan? Dan is deze functie helemaal op je lijf geschreven!

 

Het is belangrijk dat er een goede samenwerking ontstaat waarbij jij jouw waarden aan AnaLove geeft en AnaLove tevens de verantwoordelijkheid heeft om meerwaarde aan jouw aan te bieden. Er wordt ruimte gehouden voor persoonlijke ontwikkeling en groei als mens.

We maken op een respectvolle en succesvolle manier gebruik van elkaars talenten.

  • Minder dan 1 jaar werkervaring.
  • HBO denk en werkniveau
  • Opleiding Food & business, Food innovation of vergelijkbaar
  • Zelfstandigheid, integriteit, creatief en initiatiefnemend zijn belangrijke persoonlijke waarden.
  • Kennis van MS Windows, Excel, Powerpoint, Word en Outlook
  • Goede beheersing van de Engelse taal, meerdere talen is een pluspunt.

Deze vacature biedt een grote portie vrijheid, het behalen van de resultaten zijn dan ook het gevolg van het functioneren vanuit een juiste drive.

Werkzaamheden:

AnaLove levert voornamelijk gezonde producten op basis van o.a. gedroogd fruit aan retailers en speciaalzaken. Hierin hebben we momenteel een breed assortiment. Jouw taak is om de bestaande recepturen te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen. Je gaat op zoek naar nieuwe markten en trends en probeert hier zo goed mogelijk op in te spelen. Ook zal je creatieve promotie uitingen bedenken voor onze verschillende social media accounts en deze tot uitvoering brengen.

Arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en Taylormade bespreekbaar. Freelance is ook mogelijk.

Voor verdere informatie, mail ons naar: info@analove.nl of bel Ana: 0032(475)959324